Boixos Nois (Secció Illes) da la bienvenida a socios y simpatizantes ante el inicio de esta nueva temporada 2012/13, si quieres formar parte de nuestra sección del grupo hooligan por excelencia del Fútbol Club Barcelona ponte en contacto con nosotros mediante este email boixos.illes@hotmail.com

¡¡BARÇA O MUERTE!!




jueves, 10 de febrero de 2011

COMUNICAT FEBRER 2011


10-02-2011
El 2010 ja és història i afrontem aquest 2011 amb moltes ganes, ambició i nous reptes que superar.

Aquest no és un any qualsevol, els BOIXOS NOIS complim ja 30 anys al servei del nostre BARÇA, i ja estem mans a l'obra preparant tots els actes commemoratius i el corresponent marxandatge per a tal esdeveniment.

D'altra banda, el destí ha volgut que en el nostre 30 aniversari tinguem la final somiada, probablement a Mestalla, contra l'etern rival. No hi ha millor manera de celebrar-ho, així que tots atents ja que en els pròxims dies rebreu instruccions del viatge organitzat dels BOIXOS NOIS a la final de copa.

Aprofitem l'ocasió per agrair a tots els nostres associats, simpatitzants i Penyes Barcelonistes totes les mostres d'afecte cap a BOIXOS NOIS tant pel seu suport diari com per l'adquisició de material del grup. També animem a tots a acudir en massa a aquesta final i especialment enviem una forta abraçada a les Penyes que com nosaltres compleixen 30 anys o més en aquesta causa Blaugrana.

Penya Barcelonista Boixos Nois, “mai ningú no ens podrà tòrcer”