Boixos Nois (Secció Illes) da la bienvenida a socios y simpatizantes ante el inicio de esta nueva temporada 2012/13, si quieres formar parte de nuestra sección del grupo hooligan por excelencia del Fútbol Club Barcelona ponte en contacto con nosotros mediante este email boixos.illes@hotmail.com

¡¡BARÇA O MUERTE!!




sábado, 3 de septiembre de 2011

COMUNICAT SETEMBRE 2011


02-09-2011
Després d'unes merescudes vacances, tornem de nou amb les piles carregades per començar la nova temporada.

No podiem començar millor, amb tres títols: el trofeu dedicat al nostre fundador, Joan Gamper, la Supercopa d'Espanya, contra l'etern rival, i la Supercopa d'Europa guanyada a Mònaco.

Una vegada més, ens veiem en l'obligació de defensar a la nostra Penya Barcelonista, als seus socis, simpatitzants i amics, per les darreres informacions donades pels mitjans de comunicació (afins la gran majoria a l'anterior president del FCB) sobre el succeït a Mònaco.

Com en les dues anteriors edicions de la Supercopa d'Europa, on va participar el FC Barcelona, tots els desplaçats de la nostra Penya a l'estadi Louis II de Mònaco, van viatjar de manera particular, igual que la gran majoria d'aficionats blaugranes. Quant a les entrades, la majoria de barcelonistes van aconseguir-les via el sorteig oficial del Club. També els membres de la nostra Penya. I els qui no van tenir sort amb el sorteig, van adquirir les seves entrades de la manera que van poder. En cap cas, el Club ens va facilitar cap entrada, passi o facilitat per a desplaçar-nos (ja que no tenim cap tipus de contacte amb la Directiva).

No entenem la poca professionalitat (i ja que portem molts anys patint-la) d'alguns periodistes que manipulen al seu benefici la veritable informació, pel seu profit o per desestabilitzar a la massa social Barcelonista, com ja va fer l'anterior President, o embrutar i malmetre la imatge de l'actual Junta Directiva del FC Barcelona. Aquests personatges, que sembla ser que són amics de l'anterior president, i amb qui gaudien d'uns privilegis dignes d'un alt càrrec a les instal·lacions del FCB, en quedar-se sense els seus privilegis, i veient acabada la seva influència en el Club, carreguen contra l'actual Junta Directiva i Executiva, utilitzant-nos a nosaltres com a arma.

Malgrat tot això, la gent és prou intel·ligent per adonar-se de la realitat i no deixar-se manipular pels mitjans de comunicació, partidistes dels seus propis interessos, i el de terceres persones.

“VOSALTRES FEU MALAMENT EL VOSTRE TREBALL, NOSALTRES PORTEM BÉ LA NOSTRA PASSIÓ”.

Finalment, felicitar a tots els desplaçats tant a Madrid, com a Mònaco, per la seva tasca d'animació, i recordar-vos a tots que allí on jugui el FC Barcelona, estarem presents...

“TORNEN? ………………… PERÒ MAI HEM MARXAT ???!!!

PENYA BARCELONISTA BOIXOS NOIS 1981.