Boixos Nois (Secció Illes) da la bienvenida a socios y simpatizantes ante el inicio de esta nueva temporada 2012/13, si quieres formar parte de nuestra sección del grupo hooligan por excelencia del Fútbol Club Barcelona ponte en contacto con nosotros mediante este email boixos.illes@hotmail.com

¡¡BARÇA O MUERTE!!




jueves, 14 de abril de 2011

COMUNICAT ABRIL 2011

COMUNICAT ABRIL 2011
14-04-2011
Ja esta aquí l'esperat mes d'abril, un mes que sens dubte serà recordat per la transcendència dels partits que jugarà el nostre estimat FC Barcelona. Final de copa, lliga i classificació de Champions.

El destí ha volgut que ens enfrontem al nostre etern rival en múltiples ocasions, inclosa la Supercopa d'Espanya, sens dubte un empatx de “partits del segle”, dels quals gaudirem i per descomptat guanyarem en totes les seves extensions.

Ni dir de la final de copa davant el nostre etern rival, i l'obligació de tots els nostres socis i simpatitzants d'assistir a aquest partit, amb o sense entrada, pels que no pugueu entrar a l'estadi s'ha habilitat una zona de bars per el partit (malgrat les amenaces dels A.C.A.B. en el nostre desplaçament a Villareal).

Una vegada més agrair les mostres de suport de tots els Barcelonistes que partit rere partit ens animen, tant a casa com en els desplaçaments, a seguir lluitant; i a tots els que adquiriu el nostre material, ja sigui en els bars habituals o a la nostra pàgina web.

Per últim felicitar als responsables del grup per la seva gran labor (web, marxandatge, desplaçaments, etc...) i com no a les empreses responsables de fer-nos el marxandatge.

PENYA BARCELONISTA BOIXOS NOIS 1981

"MAI NINGU NO ENS PODRA TÒRCER"