Boixos Nois (Secció Illes) da la bienvenida a socios y simpatizantes ante el inicio de esta nueva temporada 2012/13, si quieres formar parte de nuestra sección del grupo hooligan por excelencia del Fútbol Club Barcelona ponte en contacto con nosotros mediante este email boixos.illes@hotmail.com

¡¡BARÇA O MUERTE!!




miércoles, 1 de junio de 2011

COMUNICAT JUNY2011






02-06-2011
Una altre temporada triomfant finalitzada, amb la consecució de diversos títols a totes les categories esportives on participa el FC Barcelona, així com de les seves categories inferiors, on volem destacar i agrair la massiva presencia dels nostres socis i simpatitzants per a tot arreu.

Tanmateix volem estendre els agraïments a tots els jugadors dels diferents equips del FC Barcelona per les diferents mostres de suport i agraïment rebudes per part seva durant al llarg de la temporada.

Aixi amb les forces i moral plenes, ja estem preparant el proper desplaçament massiu de la nostra Penya: la Super Copa d'Europa a Mònaco.

Agrair (com no) a tots els familiars, amistats i al·legats dels nostres socis, la comprensió i paciència que han demostrat amb tots nosaltres.
En breu retornarem a celebrar diversos actes pel 30 aniversari de la nostra Penya Barcelonista, com la sexta edició del Torneig de Futbol, Memorial Xavier Melgosa "Gos".

Desitjant-vos a tots i totes unes bones vacances estivals (que nosaltres no gaudirem, preparant la propera temporada 2011-2012), us citem per la propera temporada a qualsevol partit i competició de totes les categories i disciplines on participi el FC Barcelona.

Penya Barcelonista Boixos Nois, 1981 - 2011, 30 anys de fanatisme Blaugrana.




Donar l’enhorabona a les seccions de Boixos Nois desplaçades a Wembley: secc. Valencia, secc. Rioja, secc. León, secc. Aragón i Youyh Firm.
         

          SI NO ANIMEM NOSALTRE QUI ANIMARÀ?
           
     BOIXOS NOIS SEMPRE PRESENTS!